Ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR εξάντλησε μέσα σε μερικές ώρες τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2024-25 και η πράσινη ΚΑΕ θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για τη στήριξή τους στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-25 την Τετάρτη (15/5) και μέχρι το πρωί της επόμενης μέρας (16/11) είχαν κάνει φτερά.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, καθώς εξάντλησε τα 11.000 εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία, κλείνοντας τη θέση του στο ΟΑΚΑ της επόμενης σεζόν.

Το τριφύλλι θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας για την στήριξή τους, εκδίδοντας ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για ένα μοναδικό φαινόμενο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους της, οι οποίοι εξάντλησαν μέσα σε λίγες μόνο ώρες όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Το γεγονός ότι περισσότεροι από 11.000 φίλαθλοι έκλεισαν τη θέση τους στο νέο ΟΑΚΑ, από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν, αποτελεί από μόνο του ένα μοναδικό φαινόμενο.

Αυτή η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου, μας δίνουν τη δύναμη και το κίνητρο ώστε να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά προκειμένου να κάνουμε τον Παναθηναϊκό μας ακόμη καλύτερο, ακόμη ισχυρότερο.

Σημειώνεται πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2024-2025 έχει ολοκληρωθεί και δεν θα κυκλοφορήσουν άλλα.

Και αυτό γιατί στόχος μας είναι να βρίσκεται στη διάθεση του κοινού ένας σημαντικός αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι να παρευρεθούν στις εξέδρες του νέου ΟΑΚΑ για να υποστηρίξουν την ομάδα μας στους εντός έδρας αγώνες της επόμενης αγωνιστικής περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σας ευχαριστούμε….”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)