Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε γνωστό στους”ερυθρόλευκους”, πως δεν θα αγωνίστεί του χρόνο, στην ομάδα, αφού θα αναχωρήσει για το ΝΒΑ.

Ο Έλληνας γκαρντ ενημέρωσε την ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι δεν θα αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε. Όχι γιατί προτίμησε να παίξει για άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο (βλ. Φενέρμπαχτσε), αλλά επειδή βρήκε αυτό που έψαχνε στο ΝΒΑ!

Η παραμονή του ομογενούς γκαρντ αποτελούσε εξ αρχής ένα μείζονος σημασίας θέμα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την κατανομή ρόλων εν όψει του 2022/23. Το ΝΒΑ όμως ήταν πάντα στο μυαλό του ίδιου, αποτελούσε τον μεγάλο στόχο του και μετά από μια σπουδαία σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, βρήκε αυτό που έψαχνε.

Παρά την εξαιρετική πρόταση ανανέωσης που του έκαναν οι ερυθρόλευκοι, μόλις προέκυψε επί της ουσίας η προοπτική του ΝΒΑ για τον ίδιο, όλα τελείωσαν. Δεν τον απασχολούσαν ούτε τα χρήματα, ούτε η διάρκεια του συμβολαίου. Μόνο να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη για να δοκιμάσει την τύχη του, για δεύτερη φορά.

Έτσι, ο 26χρονος περιφερειακός θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη μονιμοποίηση στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη. Πάνω απ όλα όμως, θα εξασφαλίσει την περίφημη σύνταξη από το ΝΒΑ, αυτή που αλλάζει τη ζωή πολλών παικτών μετά το πέρας της καριέρας τους.