Ο Γιώργος Παπαγιάννης, μετά από δώδεκα χρόνια, αποφάσισε να αλλάξει ατζέντη και να συνεργαστεί με την Network Sports International.

Το συμβόλαιο του Γιώργου Παπαγιάννη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι, με τον 26χρονο σέντερ να βγαίνει στην αγορά με τις καλύτερες προϋποθέσεις της καριέρας του. Για πρώτη φορά άλλωστε (αν δεν προλάβει ο Παναθηναϊκός να τον “δέσει” με νέο πολυετές συμβόλαιο πριν από τις 30 Ιουνίου 2023), θα διαπραγματευτεί με τους υποψήφιους εργοδότες, γνωρίζοντας πως… μετράει πολύ στην αγορά.

Τυχαίο ή όχι, αποτελεί είδηση πάντως το γεγονός πως αποφάσισε να αλλάξει εταιρεία εκπροσώπησης και να συνεργαστεί με την Network Sports International του Νίκου Σπανού.

Μία εταιρεία που έχει αναπτυσσόμενη δυναμική τα τελευταία χρόνια στην EuroLeague, περιλαμβάνοντας -μεταξύ άλλων- στο πελατολόγιό της παίκτες όπως ο Κόρι Χίγκινς (Μπαρτσελόνα), ο Νάιτζεν Χέιζ – Ντέιβις και ο Τόνι Τζέκιρι (Φενέρμπαχτσε), ο Μιχάλης Λούντζης (Ολυμπιακός), ο Ντι Μποστ (Βιλερμπάν), αλλά και προπονητές, όπως ο Δημήτρης Ιτούδης (Φενέρμπαχτσε) και ο Τι Τζέι Πάρκερ (Βιλερμπάν).

Όπως και να έχει, η αλλαγή στέγης στο επίπεδο της εκπροσώπησης δεν αποτελεί προάγγελο ούτε αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό ούτε ανανέωσης του συμβολαίου του. Δεν παύει όμως να είναι άξιο αναφοράς, όταν πρόκειται για έναν αθλητή που πορευόταν με τον ίδιο ατζέντη εδώ και μια δωδεκαετία.