Όπως ενημέρωσε σχετικά το πρωί της Πέμπτης (9/9) η «πράσινη» ΚΑΕ, η ομάδα από το Ισραήλ δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο φετινό 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Δεν θα μπορέσει να μεταβεί εν τέλει στην Ελλάδα για το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» η Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς όπως ενημέρωσε η διοίκηση των Ιδραηλινών αυτή του Παναθηναϊκού, το πλήθος θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα είναι αυτό που κρατά την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου από το να συμμετέχει στο τουρνουά που έχουν αφιερώσει στη μνήμη του πρώην ιδιοκτήτη τους οι «πράσινοι».

Αντ’ αυτού, την θέση της Μακάμπι θα πάρει η Ουλμ του Γιάκα Λάκοβιτς, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά στην πρόσκληση του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αδυναμία συμμετοχής της Maccabi Playtika Tel Aviv στο 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο κορυφαίος σύλλογος του Ισραήλ κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια το τελευταίο διάστημα προκειμένου να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να λάβει μέρος στο 3ο τουρνουά που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Συλλόγου μας, Παύλου Γιαννακόπουλου.

Δυστυχώς, η διοίκηση της Maccabi Playtika Tel Aviv μετά λύπης μας ενημέρωσε πως, εξαιτίας του πλήθους κρουσμάτων COVID 19 που έπληξε το αγωνιστικό της τμήμα, δεν θα καταφέρει να παρευρεθεί στην τεράστιας συναισθηματικής αξίας για όλους διοργάνωση, καθώς το ιατρικό επιτελείο δεν έδωσε άδεια για τη συμμετοχή των αθλητών σε αγώνες. Η υγεία και η ασφάλεια των ομάδων και των συνεργατών μας προέχουν. Ευχόμαστε ολόψυχα στους φίλους μας από το Τελ Αβίβ να ξεπεράσουν γρήγορα όλα τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν και τους διαβεβαιώνουμε πως θα είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι στο σπίτι μας.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως στο 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα λάβει μέρος η Ratiopharm Ulm. Τόσο η διοίκηση της γερμανικής ομάδας, όσο και ο προπονητής της Γιάκα Λάκοβιτς, ανταποκρίθηκαν άμεσα και θετικά στο κάλεσμα μας και τους ευχαριστούμε θερμά.»