Ισχυρό ανταγωνισμό στη μάχη των μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες βλέπει ο τεχνικός της Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και ο προπονητής της Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, σχολίασε τον ανταγωνισμό στη μάχη για ένα μετάλλιο.

Ο έμπειρος τεχνικός βλέπει πως οι περισσότερες ομάδες έχουν τα φόντα για διάκριση, αναφέροντας χαρακτηριστικά μιλώντας στα σερβικά Μέσα, πως δέκα χώρες θα διεκδικήσουν την άνοδο στο βάθρο.

“Κατά τη γνώμη μου, δέκα ομάδες θα παλέψουν για μετάλλιο. Είδατε πως η Βραζιλία πέρασε τη Λετονία, τη μεγαλύτερη έκπληξη του Παγκοσμίου το 2023. Το μόνο θετικό είναι ότι αποφεύγουμε τις ΗΠΑ στα προημιτελικά αλλά τους έχουμε στη φάση των ομίλων”, ήταν τα λόγια του Πέσιτς.

Θυμίζουμε ότι η Σερβία έχει τοποθετηθεί στο Group C μαζί μ το Νότιο Σουδάν, το Πουέρτο Ρίκο και τις ΗΠΑ.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ανέφερε επίσης:

“Από τη μία, ο όμιλός μας είναι καλός γιατί όλοι παίζουν με τον ίδιο τρόπο. Όσοι έχουν δει το Νότιο Σουδάν, ξέρουν πόσο σκληρό είναι. Μπορούν να νικήσουν τον οποιονδήποτε. Έχουμε ταλέντο και ποιότητα, δεν υπάρχει αμφιβολία ως προς αυτό. Αλλά πρέπει να είμαστε σε πολύ καλύτερη φόρμα αν θέλουμε να παίξουμε καλά απέναντ στους αντιπάλους μας.

Λέτε ότι έχουμε ευκαιρία κόντρα στις ΗΠΑ και είναι αλήθεια ότι όλα μπορούν να συμβούν σε ένα παιχνίδι, σε αντίθεση με τις σειρές που κρίνονται στις τρεις νίκες. Το ίδιο ισχύει και για το Πουέρτο Ρίκο εναντίον μας.

Από την άλλη, ο όμιλος είναι αρκετά περίπλοκος για εμάς. Πιστεύω όμως στην προετοιμασία μας. Θα είναι ένα αρκετά σκληρό τουρνουά. Αν τερματίσουμε δεύτεροι, που είναι ρεαλιστικό από την οπτική μας, θα αντιμετωπίσουμε την πρώτη ή τη δεύτερη ομάδα από τους υπόλοιπους ομίλους στα προημιτελικά”.