Μπορεί το παιχνίδι του Λαυρίου με τον Ολυμπιακό να αναβλήθηκε εξαιτίας της διαρροής νερού στο σκέπαστρο του κλειστού, ωστόσο, ο προπονητής των γηπεδούχων, Χρήστος Σερέλης, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο 48χρονος τεχνικός, αναφέρθηκε στην ποιότητα του πρωταθλήματος, αλλά και στη μεγάλη μάχη που δίνουν οι ομάδες, τόσο από την 3η μέχρι την 8η θέση, όσο και οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες της ουράς για την παραμονή.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ολυμπιακό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως παίζει το καλύτερο μπάσκετ της Ευρώπης, αποκαλύπτοντας πως το μυστικό των «ερυθρόλευκων» είναι η χημεία!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης:

«Είναι ευχάριστο που από την τρίτη έως την όγδοη θέση είναι πάρα πολύ καλές οι ομάδες. Αυτό φάνηκε άλλωστε από τις ομάδες που έπαιξαν στο BCL και το EuroCup μέσω της πορείας που έκαναν. Οι ομάδες αυτές δικαιολογημένα έχουν ξεφύγει από τις τέσσερις τελευταίες ομάδες του πρωταθλήματος. Υπάρχει η μάχη της παραμονής που καλούμαστε να δώσουμε.

Ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει περισσότερο από τον Παναθηναϊκό φέτος, καθώς, αντικειμενικά, παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά και οι αντίπαλοί του στην Ευρωλίγκα. Η χημεία της ομάδας είναι αυτή που κάνει τη διαφορά».