Ο Ντάριλ Μέικον αποτελεί με κάθε επισημότητα νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Αμερικανό πρώην παίκτη των ΑΕΚ Betsson και Παναθηναϊκού AKTOR να υπογράφει συμβόλαιο 1+1 χρόνων.
Στην Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάριλ Μέικον για τα επόμενα 1+1 χρόνια, με τους Ισραηλινούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ το μεσημέρι της Κυριακής (10/8).
Υπενθυμίζεται ότι ο Μέικον φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ Betsson τη σεζόν 2021/22, ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε με το “τριφύλλι” στο στήθος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού AKTOR.
Μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα, ο Μέικον μεταπήδησε στην Ούνικς Καζάν για μία σεζόν, πριν μετακομίσει στην Κίνα για τους Σενζέν Λέοπαρντς. Εκεί μέτρησε 18.9 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ ανά 24.6 λεπτά κατά μέσο όρο σε 17 αναμετρήσεις.