Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ στην Πάτρα, λόγω του Super Cup και της παρουσίας των οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Το Super Cup του ΕΣΑΚΕ θα διεξαχθεί στην Πάτρα και στην πόλη υπάρχει προβληματισμός, λόγω της παρουσίας οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Το πρόσφατο επεισόδιο στα Πατήσια έχει δημιουργήσει ένα έντονο κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ η ΕΛ.ΑΣ έχει πληροφορηθεί ότι πως ετοιμάζεται ταξίδι εκατοντάδων οπαδών από την Αθήνα.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, υπάρχει ήδη πρόταση για ενίσχυση από έξι διμοιρίες ΜΑΤ, που θα ελέγξουν οτιδήποτε συμβεί και μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση με τον έλεγχο πριν την είσοδο, κυρίως σε ό,τι αφορά τα rapid tests.

Επιπρόσθετα, στο τραπέζι έχει πέσει και η σκέψη για άμεση εκκένωση του γηπέδου μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του Σαββάτου (25/9) και του μικρού τελικού της Κυριακής (26/9), ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε συνάντηση στον εξωτερικό χώρο του «Δημήτρης Τόφαλος».

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Λαύριο (25/9, 16:30) και η ΑΕΚ τον Προμηθέα (25/9, 21:00) στα δύο ματς που θα «βγάλουν» το ζευγάρι του τελικού.