Δύσκολο πρόγραμμα για τον Παναθηναϊκό, βατό του Ολυμπιακού. Οι ημερομηνίες προκριματικών για ΠΑΟΚ, Λευκάδα, Μοσχάτο.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη πρεμιέρα μιας και υποδέχεται την Πολκοβίτσε της Άρτεμις Σπανού, που είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου, στις Οκτωβρίου. Στην 2η αγωνιστική πηγαίνει στην έδρα της Ενισέϊ ενώ την 3η αγωνιστική θα παίξει με μία ομάδα που θα προκύψει από τα προκριματικά και τον νικητή του 1ου προκριματικού όπου κοντράρονται η Χολόν από το Ισραήλ και η Χατάϊ από την Τουρκία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα Παναθηναϊκού:

14/10

Παναθηναικός- Πολκοβίτσε

21/10

Ενισέϊ-Παναθηναϊκός

28/10

Χολόν ή Χατάϊ-Παναθηναϊκός

3/11

Πολκοβίτσε-Παναθηναϊκός

23/11

Παναθηναϊκός-Ενισέϊ

2/12

Παναθηναϊκός-Χολόν ή Χατάϊ

Ο Ολυμπιακός θεωρητικά έχει πιο βατό όμιλο ενώ στην πρεμιέρα των ομίλων του EuroCup γυναικών υποδέχεται τον νικητή του 2ου προκριματικού ανάμεσα στην Ελευθερία Λευκάδας και την KS Basket 25 στις 13 Οκτωβρίου ενώ την 2η αγωνιστική υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στις 21 Οκτωβρίου. Την 3η αγωνιστική παίζει εκτός στην Ρωσία με την Ναντέζντα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

13/10

Ολυμπιακός- Ελευθερία Μοσχάτου ή KS Basket 25

21/10

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας

28/10

Ναντέζντα-Ολυμπιακός

3/11

Ελευθερία Μοσχάτου ή KS Basket 25-Ολυμπιακός

25/11

Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός

2/12

Ολυμπιακός-Ναντέζντα

Οι «μάχες» ΠΑΟΚ, Λευκάδας και Μοσχάτου στα προκριματικά

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται για τα προκριματικά της διοργάνωσης την τουρκική Ελαζίγκ στις 23 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Μίκρας ενώ ο επαναληπτικός είναι στην Τουρκία στην 30 Σεπτεμβρίου.

Εντός ξεκινάει και η Νίκη Λευκάδας που υποδέχεται την ουγγρική NKA Ουνιβερσιτάς στις 23 Σεπτεμβρίου ενώ μία εβδομάδα μετά (30/9) παίζει τον επαναληπτικό στην Ουγγαρία.

Την τριπλή παρουσία των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά συμπληρώνει η Ελευθερία Μοσχάτου, η οποία φιλοξενεί την KS Basket 25 στο γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου στις 23 Σεπτεμβρίου ενώ στις 30 του ίδιου μήνα θα βρεθεί στην Πολωνία για την ρεβάνς