Το Μαυροβούνιο θα αντιμετωπίσει την Εθνική μας ομάδα στο τουρνουά «Ακρόπολις» και ο σταρ του, Νίκολα Βούτσεβιτς αναζητά ρυθμό μετά τη σεζόν του στους Μπουλς.

Με τον Νίκολα Βούτσεβιτς να βρίσκεται κανονικά στις κλήσεις της Εθνικής Μαυροβουνίου, η Ελλάδα θα έχει ένα δυνατό τεστ στις 25/6 ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά που έρχεται.

Ο σταρ των Μπουλς ανέφερε ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει το Μαυροβούνιο να διεκδικήσει την είσοδο στο Παρίσι, μέσω του Προολυμπιακού της Ρίγα.

«Δεν έκανα διάλειμμα τη φετινή σεζόν, καθώς συνέχισα τις προπονήσεις. Προπονήθηκα στο Ορλάντο, στη συνέχεια στο Βελιγράδι και μετά στην Ποντγκόριτσα. Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος. Μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και το τουρνουά “Ακρόπολις”, θα με βοηθήσουν να βρω ρυθμό και να βρεθώ σε μία ανταγωνιστική κατάσταση. Όταν θα έρθει η στιγμή, πιστεύω ότι δεν έχουμε προβλήματα» αναφέρει σχετικά ο Βούτσεβιτς στις δηλώσεις του.

Οι Μαυροβούνιοι αντιμετωπίζουν το Καμερούν και τη Βραζιλία στον όμιλο του Προολυμπιακού της Ρίγα, ενώ στην απέναντι πλευρά βρίσκονται οι οικοδεσπότες Λετονοί, οι Φιλιππινέζοι και οι Γεωργιανοί.