Μπορεί αυτό το κείμενο να είναι αντιτουριστικό για κάποιους απο εσάς αλλά ειλικρινά δεν στεναχωριέμαι. Ξέρω. Θα θέλατε ένα αποκλειστικό μεταγραφικού περιεχομένου, η κάποιο σχόλιο  για διαιτησία. Είπα, όμως, να αναφερθώ σε ένα “Ευχαριστώ” στον Τσιτσιπά, τη Σάκκαρη ,τον Πετρούνια, τη Στεφανίδου, την Κορακάκη, που μας κάνουν περήφανους 

Ευχαριστώ  αλλά και μία συγνώμη σε όλα αυτά τα παιδιά που τα θυμόμαστε εμείς αλλά κυρίως το κράτος μόνο στις επιτυχίες τους. Που πολλοί αθλητές αναγκάζονται να κάνουν προπόνηση κάτω απο ιδίατερα δύσκολες, για να μην πω  αντίξοες συνθήκες  και παρόλα αυτά σηκώνουν την σημαία της Ελλάδας ψηλά, την ώρα που οι Περισσότεροι ,κυρίως, Πολιτικοί,  την ξεφτιλίζουν σε όλο τον κόσμο με τις πράξεις τους.

Αλήθεια.. Ρωτήστε αυτά τα παιδιά  τι έχει κάνει το κράτος για αυτούς; Καμία ανακοίνωση ,εξαγγελίες, λόγια  και  μέχρι εκεί.  Λόγια λόγια λόγια και από έργα τίποτα.

Oτι έχουν πετύχει, το έχουν κάνει ΜΟΝΟΙ τους. Και από δίπλα ο εκάστοτε  ανευθυνουπεύθυνος να τους περιμένει στο αεροδρόμιο για μία σέλφι, μία φωτό  για να το παίξει  κάποιος, κλέβοντας τη “λάμψη” του  ανθρώπου που δεν τον βοήθησε ποτέ. Μετά τους αφήνουν και πάλι μόνους όταν τα φώτα της ράμπας πέφτουν ,σε γυμναστήρια και διάφορους χώρους που δεν συνάδουν με  Παγκόσμιους Πρωταθλητές και ανθρώπους που διαφημίζουν την Ελλάδα μας παντού..

Πέρα, λοιπόν, από  το “Ευχαριστώ” σε αυτά τα παιδιά ας τους ζητήσουμε και ένα μεγάλο συγνώμη.