Ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε αθόρυβα μία βόμβα, που υπενθύμισε σε όλη την Ευρώπη, ότι παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα brand name της Γηραιάς Ηπείρου.

Η απόκτηση-νοίκι του Μάριο Χεζόνια αποτελεί τεράστια επιτυχία της τριάδας Τριαντόπουλου-Διαμαντίδη-Αλβέρτη και έδωσαν νόημα στο γνωμικό «ισχύς εν τη ενώσει».

Εδώ να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα, γιατί πολλά έχουν γραφτεί. Η Μπαρτσελόνα έχει το μαχαίρι και το καρπούζι, όσον αφορά τον πρώην ΝΒΑερ κι αυτή θ’αποφασίσει για το μέλλον του. Επειδή αυτή η περίπτωση μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με την αντίστοιχη του Παπανικολάου, (όταν εκείνος μίλησε με τους «μπλαουγκράνα» να τον αφήσουν ελεύθερο να πάει στον Ολυμπιακό), θα γράψω το εξής. Αν ο Χεζόνια μείνει ευχαριστημένος από την τρίμηνη θητεία του στον Παναθηναϊκό, ενδεχομένως να πιέσει τους Ισπανούς, να τον αφήσουν ελεύθερο, χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα. Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρητικά, ας απολαύσουμε στα μέρη μας έναν αθλητή με πολλές παραστάσεις από το ΝΒΑ και το καλοκαίρι, έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας.

Μην λησμονεί κανείς, πως ο Χεζόνια στα 26 του χρόνια είναι ανενεργός, από τις 29 Αυγούστου και το δέλεαρ συμμετοχής  στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι τεράστιο.

Ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει πολλά τόσο σε εμπορικό όσο και σ’αγωνιστικό επίπεδο. Ο Όντετ Κάτας είναι στην ευχάριστη θέση να έχει υπό τις οδηγίες του, παίκτες υψηλού επιπέδου με τον ίδιο να έχει την ευκαιρία να μεγαλώσει προπονητικά. Οι πρωταθλητές Ελλάδος, επιυμούν να κάνουν δυνατό φίνις στη φετινή χρονιά, ώστε να ξεκινήσουν δουλειά για την offseason.

Οι ανανεώσεις θα μπουν σε πρώτο πλάνο, αφού…. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ