Ο Λουκ Σο δεν κατάφερε να προπονηθεί με την Εθνική Αγγλίας, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί, και η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα με την Δανία και όχι μόνο τίθεται εν αμφιβόλω.

Πρόβλημα προέκυψε στο στρατόπεδο της Εθνικής Αγγλίας ενόψει του αυριανού αγώνα με την Δανία (20/6), αφού ο ο Λουκ Σο δεν κατάφερε να συμμετάσχει στην προπόνηση όπως είχε προβλεφθεί αρχικά και πλέον ο μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εξαιρετικά αμφίβολος ακόμη και για την συνέχεια στο Euro.

Ο πάικτης των “Κόκκινων Διαβόλων” μετρά αποχή 4 μηνών από τους αγώνες λόγω του τραυματισμού του στον τένοντα και από ότι φαίνεται αυτό το θέμα δεν έχει αποχωρήσει πλήρως. Η ομάδα είχε εκτιμήσει πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί απέναντι στην Δανία, ωστόσο από την στιγμή που δεν κατάφερε να ακολουθήσει τουλάχιστον ένα μέρος της προπόνησης τίθεται σε αμφισβήτηση το μέλλον του στην διοργάνωση.

Ο ίδιος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ελπίζει πως ο 28χρονος θα βρίσκεται σε ετοιμότητα σύντομα δεδομένου πως ο Λουκ Σο αποτελεί τον μοναδικό καθαρό μπακ της Αγγλίας.