Στη σημασία που θα έχει για τον ίδιο η ενδεχόμενη κατάκτηση του EURO από την εθνική ομάδα της Γαλλίας μίλησε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ μίλησε στο CNN και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα είναι αρχηγός των «τρικολόρ» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που αρχίζει σήμερα και στη σημασία που θα έχει για τον ίδιο να φτάσει η Γαλλία στην κατάκτηση του τροπαίου.

«Θέλω να κερδίσω στο EURO για να είμαι ειλικρινής. Κέρδισα το Μουντιάλ, κέρδισα το Nations League. Αυτό είναι το μόνο που μου λείπει με την εθνική, αφού έχω πετύχει τα πάντα» είπε ο Εμπαπέ και πρόσθεσε:

«Είναι η πρώτη μου διοργάνωση ως αρχηγός και είναι σημαντικό για μένα, είναι πάντα σημαντικό για τη χώρα και θέλουμε να είναι όλοι περήφανοι για εμάς. Είναι μια ακόμα ευκαιρία να γράψουμε ιστορία για τη χώρα μου.

Μπορούμε να βάλουμε οποιονδήποτε παίκτη και ακόμα να είμαστε δυνατοί. Ο μεγαλύτερος εχθρός της Γαλλίας είναι η Γαλλία. Αυτή είναι η αλήθεια γιατί μερικές φορές μπορούμε να παρασυρθούμε. Μπορούμε να γίνουμε υπερβολικά αλαζόνες και να μη σεβαστούμε τον αντίπαλο».