Τη σκυτάλη στον Κβίτσα Κβαρατσχέλια έδωσε ο πρωταγωνιστής της Γεωργίας με το Λουξεμβούργο, Μπούντου Ζιβζιβάτζε, τονίζοντας ότι ο αστέρας της Νάπολι θα αναλάβει προσωπικά τον τελικό με την Ελλάδα.

Αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό στην Τιφλίδα μετράει το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μετά την άνετη νίκη απέναντι στο Καζακστάν, η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία εκτός έδρας (26/03, 19:00) με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Euro.

Ο πρωταγωνιστής των Γεωργιανών απέναντι στο Λουξεμβούργο Μπούντου Ζιβζιβάτζε, μίλησε ενόψει του τελικού με την Ελλάδα και ανέφερε ότι μετά το δικό του έργο στον ημιτελικό, ήρθε η ώρα του Κβίτσα Κβαρατσχέλια να αναλάβει προσωπικά την αναμέτρηση με τη «γαλανόλευκη», βάζοντας «φωτιά» λίγα 24ωρα πριν από την αναμέτρηση.

«Πρέπει να προκριθούμε, η μισή δουλειά έχει γίνει. Ζητώ από τους φιλάθλους μας να δημιουργήσουν την ίδια ατμόσφαιρα με την Ελλάδα. Μετά την κίτρινη κάρτα του ‘Κβάρα’, υποσχέθηκα στην ομάδα ότι θα φρόντιζα προσωπικά το Λουξεμβούργο, τώρα αφήνω τον Κβαρατσκέλια να αναλάβει την Ελλάδα», δήλωσε ο Ζιβζιβάτζε ενόψει του τελικού με την Ελλάδα.