Περήφανος για το χάλκινο μετάλλιο του Καναδά και ικανοποιημένος με τη δική του παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο εμφανίστηκε ο Ντίλον Μπρουκς μετά τη σπουδαία του εμφάνιση απέναντι στις ΗΠΑ με 39 πόντους.
«Είμαι χαρούμενος που έβαλα αυτή τη φανέλα. Έχασα κάποια προκριματικά, όμως είμαι χαρούμενος που βρέθηκα εδώ με τους συμπαίκτες μου, για τη χώρα μου, για τους Καναδούς εκεί έξω. Μας πόνεσε η ήττα από τη Σερβία, θέλαμε να παίξουμε με τις ΗΠΑ. Τελικά αυτό έγινε γιατί η Γερμανία έκανε σπουδαία εμφάνιση και τους νίκησε. Είπα στο group chat ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε. Ήθελα να παίξω εναντίον του Τζάρεν Τζάκσον αλλά δεν ξέρω τι του συνέβη. Ελπίζω να είναι καλά. Δεν θέλω να εκβιάζω σουτ, ξέρω τον ρόλο μου στην ομάδα και νομίζω ότι έκανα αρκετά καλή δουλειά σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε.

Ο Μπρουκς αναφέρθηκε και στην ταμπέλα του «κακού» που κουβαλάει από το ΝΒΑ και συνέχισε να… δικαιώνει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. «Το απόλαυσα φέτος, το μίσος δεν σταματάει, θα συνεχιστεί. Έχω όμως όλη την ομάδα πίσω μου, δεν ασχολούμαι με την πολιτική, ξέρω ότι μπορώ να πετύχω. Δεν σταματάμε εδώ, πρέπει να συνεχίσουμε γιατί όταν είσαι ψηλά, δεν πρέπει να είσαι ποτέ ευχαριστημένος, πρέπει να συνεχίζεις να δουλεύεις. Έχω μία περσόνα, αγαπώ τον εαυτό μου. Ήθελα να δημιουργήσω μία διαφορετική περσόνα, αυτή του κακού στο παρκέ. Ξέρουν όλοι ότι αγαπώ τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου», σημείωσε.