Ο Νίκλας Ελίασον άφησε οριστικά πίσω του τον τραυματισμό του, καθώς προπονήθηκε για πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα. Ο Λιβάι Γκαρσία θα κάνει θεραπεία στον αριστερό προσαγωγό του και θα “τρέξει” για το ματς με τον Άρη. Κανονικά και ο Γαλανόπουλος.

Τα νέα ήταν ευχάριστα στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ μετά το ματς με τον Ιωνικό. Ο Νίκλας Ελίασον προπονήθηκε για πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς και έτσι σταδιακά θα μπει και αυτός στο ροτέισον του Ματίας Αλμέιδα.

Το προηγούμενο διάστημα ο Ελίασον ακολουθούσε μέρος του προγράμματος προπονήσεων της Ένωσης, προκειμένου να επανέλθει σταδιακά και ομαλά σε κανονικούς ρυθμούς, χωρίς να αντιμετωπίσει περαιτέρω επιπλοκές.

Παράλληλα μαζί με τον Σουηδό εξτρέμ προπονήθηκε και ο Κώστας Γαλανόπουλος, που ξεπέρασε το χτύπημα που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Λιβάι Γκαρσία, που έχασε το ματς με τον Ιωνικό, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό του και θα κάνει θεραπεία τις επόμενες ημέρες. Ο στόχος του είναι να “μπει” για το ματς με τον Άρη, έχοντας καλές πιθανότητες να προλάβει.