Ο Κάρλο Αντσελότι, μίλησε με τα καλύτερα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας πως έλυνε τα προβλήματα αντί να τα δημιουργεί.

Ο Κάρλο Αντσελότι υπήρξε προπονητής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ για δύο χρόνια (2013/14-2014/15), πανηγυρίζοντας μαζί το Champions League του 2014 και το ισπανικό Κύπελλο.

Ο Ιταλός προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στην Corriere dello Sport και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για τον Πορτογάλο σταρ και την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να τον αφήσει στον πάγκο.

Αυτό που φρόντισε βέβαια, να ξεκαθαρίσει ο Αντσελότι είναι πως ο CR7 δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα για εκείνον το διάστημα που συνεργάστηκαν.

“Είναι καλό να αισθάνεται σαν 20χρονος, αλλά το σώμα του μπορεί να μην του δώσει τις απαντήσεις που ψάχνει. Πάντα φρόντιζε τον εαυτό του, αλλά ο ανταγωνισμός στην εθνική είναι δυνατός. Αν το καλοσκεφτούμε, ακόμα και κάποιος σαν τον Ραφαέλ Λεάο ξεκινάει στον πάγκο”, δήλωσε και συνέχισε:

“Ποτέ δεν υπήρξαν προβλήματα. Τον είχα μαζί μου για δύο χρόνια και δεν μου δημιούργησε ποτέ προβλήματα. Στην πραγματικότητα, τα έλυσε. Ένας παίκτης που σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ανά παιχνίδι δεν μπορεί να είναι πρόβλημα. Ο Κριστιάνο είναι ένας αθλητής που προπονείται καλά και είναι πάντα προσεκτικός Για μένα ήταν εύκολο να το διαχειριστώ”.