Για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Κάρλο Αντσελότι.

Το συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού με τους Μαδριλένους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, δηλαδή με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, και εδώ και πολλούς μήνες υπάρχουν δημοσιεύματα ότι θα αποχωρήσει για να αναλάβει την εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

Ο ίδιος ο Αντσελότι έχει αποφύγει, ως τώρα, να μιλήσει ξεκάθαρα για το επαγγελματικό μέλλον του και σε ερώτηση που του έγινε εκ νέου δεν θέλησε να δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση.

«Δεν σκέφτομαι τίποτα γι’ αυτό», δήλωσε ο Αντσελότι σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «σελεσάο». «Είμαι περήφανος που μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όπως η Βραζιλία, συνδέεται μαζί μου, αυτό μου δίνει μεγάλη υπερηφάνεια. Αλλά έχω συμβόλαιο (στη Ρεάλ Μαδρίτης) μέχρι τις 30 Ιουνίου» πρόσθεσε.

«Επαναλαμβάνω, το μέλλον μου θα γίνει σύντομα γνωστό. Είμαι εδώ για τουλάχιστον έξι ακόμη μήνες. Περιμένω μέχρι την τελευταία ημέρα του συμβολαίου μου για μια πρόταση ανανέωσης από τη Ρεάλ Μαδρίτης; Ναι» ειπε, επίσης, ο Ιταλός προπονητής.