Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και πως δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα, ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος μέσος μιλώντας στους συμπατριώτες του τόνισε πως οι δυο νίκες απέναντι στους πράσινους έχουν τονώσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας αλλά όλοι στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί.

“Ζούμε ξεχωριστές στιγμές, προερχόμενοι από σπουδαία αποτελέσματα στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε όμως ότι πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να συνεχίσουν να έρχονται τα καλά αποτελέσματα.

Πετύχαμε δυο σημαντικές νίκες στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, που μας έδωσαν αυτοπεποίθηση αλλά ξέρουμε ότι τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί. Το δεύτερο παιχνίδι κυπέλλου θα είναι δύσκολο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι για να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα μας και θα παίξουμε για να πάρουμε και άλλο καλό αποτέλεσμα”, είπε ο κεντρικός χαφ του ΠΑΟΚ.