Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Σαμπλί, Βενσάν Πλαντέ, πάτησε ξανά χορτάρι τέσσερα χρόνια μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση, καθώς και οι τέσσερις διαθέσιμοι γκολκίπερ της ομάδας αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού!

Ο Βενσάν Πλαντέ κρέμασε τα γάντια του το 2017, βάζοντας τέλος σε μια καριέρα με ενδιάμεσους σταθμούς τις Κάννες, Καέν, Σεντ Ετιέν, Αρλ, Γκινγκάμπ και Ρεντ Σταρ. Ο πρώην συμπαίκτης των Στάθη Ταυλαρίδη, Άγγελου Μπασινά, Γιοάν Μπεναλουάν, Μοχάμεντ Μπεν ανέλαβε αμέσως το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων της Σαμπλί.

Τέσσερα χρόνια μετά την απόσυρσή του από τη δράση χρειάστηκε να φορέσει και πάλι τα γάντια για να υπερασπιστεί την εστία. Στην εντός έδρας νίκη του Σαββάτου (17/4) επί της Αμιάν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Αντικατέστησε τον Σαβιέ Πινοτό – δεύτερος τη τάξει γκολκίπερ της ομάδας – ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς και διαπιστώθηκε στο ημίχρονο ότι ήταν αδύνατον να συνεχίσει.

Εκτός είχαν τεθεί πριν από την έναρξή του τόσο ο πρώτος στην ιεραρχία (Σιμόν Ποντεμέ), όσο και ο τρίτος (Κιλιάν Λε Ρουά). Τραυματίστηκε ακόμη κι ο γκολκίπερ της Κ19, Βικτόρ Γκασμάν, που κλήθηκε να βοηθήσει. Κι όμως κράτησε απαραβίαστη την εστία του με 2-0 που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος να είναι και το τελικό!