Έξαλλος ο Εργκίν Αταμάν με τους αναπληρωματικούς παίκτες της Εφές, οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η Αναντολού Εφές λύγισε από την Καρσίγιακα έπειτα από δύο παρατάσεις και ο Εργκίν Αταμάν κατακεραύνωσε τους παίκτες του, μη διστάζοντας να προαναγγείλει… περικοπές προσωπικού.

“Ήταν ένα πολύ καλό ματς για να το παρακολουθήσει κάποιος. Η Καρσίγιακα μάζεψε 49 ριμπάουντ, ενώ οι δύο σέντερ μας είχαν μαζί ένα αμυντικό ριμπάουντ. Ο Ροντρίγκ Μπομπουά αποβλήθηκε με 5 φάουλ και παρά την αξιοθαύμαστη προσπάθεια των Γουίλ Κλάιμπερν και Βασίλιε Μίτσιτς, δεν είχαμε υποστήριξη από τον πάγκο με συνέπεια να χάσουμε το ματς.

Μετά τα παιχνίδια της EuroLeague, στα οποία κάποιοι παίκτες μας κατέβαλαν τρομερή προσπάθεια, δεν είχαμε θετική συνεισφορά από τους υπόλοιπους αθλητές. Αν αυτοί οι παίκτες δεν δουλέψουν έξτρα για τη βελτίωσή τους, θα λάβουμε διαφορετικά μέτρα.

 

Είμαστε μια ομάδα νικητών. Θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε, αλλά όσοι δεν έχουν νοοτροπία νικητή, θα σταματήσουν να φοράνε τη φανέλα της Αναντολού Εφές”, είπε ο Τούρκος τεχνικός εμφανώς ενοχλημένος.

Εξάλλου, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αταμάν εκφράζει παράπονα για τους αναπληρωματικούς της ομάδας του, τους οποίους είχε τιμωρήσει, αφήνοντάς τους στην Τουρκία στη διάρκεια της τελευταίας διαβολοβδομάδας της EuroLeague, απόφαση που έκανε την ELPA να ανοίξει έρευνα και τη διοργανώτρια αρχή να επιβάλει στην Εφές πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.