Ο Ατζέντης του Παπέ Σισέ, μίλησε για το μέλλον του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού, λέγοντας πως αν όχι τον χειμώνα, τότε το καλοκαίρι θα αποχωρήσει απ τον Ολυμπιακό.

Ο ατζέντης του Σενεγαλέζου στόπερ μίλησε στη «TuttoMercatoweb» για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, αποκαλύπτοντας πως είχε πρόταση από την Τορίνο το περασμένο καλοκαίρι. Παράλληλα, τόνισε πως αν δεν αποχωρήσει τον Γενάρη, τότε στη θερινή μεταγραφική περίοδο θα αποχωρήσει.

Αναλυτικά είπε: «Έχει παίξει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής όπου το κατέκτησε και η Σενεγάλη, είναι ένας αμυντικός που θα τον έβλεπα στην Ιταλία. Είχαμε αρκετές καταστάσεις, ακόμη και μια συγκεκριμένη πρόταση από την Τορίνο την οποία ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πέρυσι. Ωστόσο, έχει παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει συνεισφέρει και ξέρω πως, αν δεν γίνει κάτι τον Ιανουάριο, το οποίο περιμένω, σίγουρα θα φύγει το καλοκαίρι γιατί τα αιτήματα του συλλόγου θα έχουν πέσει καθώς το συμβόλαιό του λήγει. Είναι πολύ καλός παίκτης για να μην έχει ευκαιρία σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Αγγλία»