Το ποδόσφαιρο κυριαρχεί στις φυλακές «Brians 2» της Καταλονίας μετά την έλευση του Ντάνι Άλβες, ο οποίος σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ συνεχίζει να διοργανώνει ποδοσφαιρικούς αγώνες με συγκρατούμενούς του.

Μπορεί το ισπανικό δίκτυο Cuatro να απεικόνιζε τον Ντάνι Άλβες συντετριμμένο λόγω του χωρισμού του με τη σύζυγό του και να έκανε λόγο για απεργία πείνας, ωστόσο, η ζωή στη φυλακή φαίνεται πως κυλά πολύ πιο αρμονικά για τον 40χρονο Βραζιλιάνο. Γεμάτη ποδόσφαιρο.

Ο Άλβες, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται πίσω από τα σίδερα για την υπόθεση βιασμού της 23χρονης μέχρι την έναρξη της δίκης, φέρεται πως έχει αποδεχτεί τη νέα του πραγματικότητα και μετά το «σοκ» της εγκατάλειψης από την Χοάνα Σανθ, που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, κοιτάζει μπροστά και διοργανώνει ποδοσφαιρικούς αγώνες στις φυλακές «Brians 2»!

Αυτό αναφέρει το ισπανικό σάιτ «Servimedia», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Άλβες έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους συγκρατούμενούς του και συχνά μέσα στην ημέρα υπογράφει αυτόγραφα. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως από τον ερχομό του Ντάνι Άλβες κι έπειτα, η ζήτηση από τους κρατούμενους για αθλητικό εξοπλισμό είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη σε σύγκριση με πριν.