Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε μετά την ανακοίνωση του Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν. Ο Ισπανός προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα επηρεαστεί από την απόφαση του.

Ο Λουίς Ενρίκε σχολίασε την απόφαση του Γάλλου επιθετικού να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ισπανός προπονητής επιμένει ότι η ομάδα του θα γίνει καλύτερη, ακόμα και με την αποχώρηση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι τα καλύτερα για τον Έμπαπε ως ποδοσφαιριστή και ως άτομο», είπε ο Ενρίκε, μετά την επίσημη ανακοίνωση του Γάλλου ποδοσφαιριστή να φύγει.

«Καταλαβαίνω την απόφασή του. Ήταν μέλος της ομάδας επτά χρόνια. Έχει δώσει τα πάντα σε αυτόν τον σύλλογο, όπως και η ίδια η ομάδα του έχει δώσει τα πάντα»

 

«Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Είμαι περήφανος που τον είχα σε αυτή την ομάδα. Μας έχει βοηθήσει και είναι ηγέτης, και το έχει κάνει με μεγάλη του χαρά».

«Η Παρί θα συνεχίσει να είναι μια μεγάλη ομάδα και θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Θα φέρουμε παίκτες με ισχυρή νοοτροπία, που θα ταυτίζονται με τον σύλλογο, έτσι λειτουργεί η ζωή».