Ο πρόεδρος ομοσπονδίας του Καμερούν και παλαίμαχος σταρ, Σάμουελ Ετό αντιμετωπίζει δικαστικό αγώνα με την πρώην γυναίκα του και το παίδι τους γιατί δεν πληρώνει διατροφή.

Ο παλαίμαχος σταρ και νυν πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδάις του Καμερούν αποδείχθηκε πως είναι ο πατέρας της 22χρονης Ισπανίδας Έρικα Ντο Ροζάριο Νιέβες, μετά τη νομική υπόθεση που άνοιξε εναντίον του το 2018 από τη μητέρα της, Αντιλέουσα.

Δικαστήριο έκρινε πως ο Ετό θα πρέπει να πληρώνει 1.400 ευρώ το μήνα ως επίδομα τέκνου, κάτι που ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν έχει κάνει ποτέ με αποτέλεσμα το ποσό να φτάνει πλέον τις 40.000 ευρώ.

Η μητέρα χρησιμοποίησε τα ΜΜΕ για να φέρει το θέμα στη δημοσιότητα λέγοντας πως ο Ετό δεν στάθηκε ποτέ δίπλα στο παιδί του, ακόμα και όταν η κόρη του χρειάστηκε να κάνει επέμβαση για να της αφαιρεθεί ένα νεφρό.

«Οι γιατροί έπρεπε να γνωρίζουν το ιατρικό ιστορικό των γονέων, για να μάθουν αν υπήρχε ιστορικό», δήλωσε η Ντο Ροζάριο. «Ήταν τρεισήμισι ετών. Επικοινώνησα με έναν κοινό φίλο και μου είπε ότι θα ήταν καλύτερο να μην επιμείνω. Του το έχω πει ήδη και την τελευταία φορά είπε ”δεν με νοιάζει αν πεθάνει η μητέρα και το παιδί, άσε με ήσυχο”. Ήμουν απολύτως συντετριμμένη», συμπλήρωσε η γυναίκα.

«Δεν έχει δώσει ποτέ τίποτα. Στο κορίτσι δεν έχει δοθεί γλειφιτζούρι, το παραμικρό από την ημέρα που γεννήθηκε. Τίποτα απολύτως, ούτε όταν υπήρξε δικαστική απόφαση. Έχει μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα της και λυπάται πολύ γιατί δεν της έχει δώσει καν την ευκαιρία να τον γνωρίσει», τόνισε, επίσης, η μητέρα της Έρικα.