Ο Τομ Φαν Βεέρτ, τόνισε πως τον σέβονται στην ομάδα της ΑΕΚ, όμως η μη χρησιμοποίησή του, τον βάζει σε σκέψεις για το μέλλον του.

Ο Τομ Φαν Βέερτ έβαλε το λιθαράκι του στην περσινή κατάκτηση του νταμπλ με την ΑΕΚ, ωστόσο φέτος έχει μέχρι στιγμής αρκετά περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Ο Ολλανδός φορ παραχώρησε δηλώσεις στη δανική ιστοσελίδα tipsbladet και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του στην Ένωση και τις σκέψεις που κάνει, μιας και ο χρόνος του είναι αρκετά περιορισμένος. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Φαν Βέερτ με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Για το μέλλον του: “Φυσικά όταν δεν παίζεις όσο πολύ όσο εγώ τώρα, σκέφτεσαι λίγο για το μέλλον. Είναι καλύτερα να κοιτάξω κάπου αλλού για περισσότερο χρόνο συμμετοχής; Ή μπορώ να αποδεχτώ να μην παίζω πολύ, αλλά να βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα που διεκδικεί τίτλους; Κάνω πάντα αυτές τις σκέψεις. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να προπονούμαι όσο το δυνατόν καλύτερα και να είμαι έτοιμος όταν θα μου δοθεί η ευκαιρία. Αν δεν έρθει, μπορώ να δοκιμάσω να πάω κάπου αλλού”.

Για το αν έχει μιλήσει για ανανέωση συμβολαίου με την ΑΕΚ: “Όχι, όχι ακόμα. Τις τελευταίες φορές που μιλήσαμε, ο σύλλογος ήταν πολύ χαρούμενος και αναγνώριζε ότι ήμουν ένα σημαντικό κομμάτι της κατάκτησης του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν. Έτσι λαμβάνω τον σεβασμό και την καλή επικοινωνία, αλλά είναι και ξεκάθαρο όταν δεν παίζεις πολύ, ότι δεν σκέφτεσαι την ανανέωση, αλλά τον χρόνο συμμετοχής”.

Για το αν σκέφτεται το καλοκαίρι να φύγει από την ΑΕΚ και την προοπτική της Δανίας: “Είναι γνωστό ότι έχω μια Δανή σύζυγο και ότι πέρασα τρία πολύ καλά χρόνια στην Άαλμποργκ, οπότε η Δανία αποτελεί πάντα μια επιλογή. Η Ολλανδία επίσης. Αλλά μπορεί να συνεχίσουμε να μένουμε στο εξωτερικό και να βρούμε κάτι όπως εδώ, μια περιπέτεια”.

Για το αν έχει πει στον ατζέντη του να του βρει ομάδα: “Δεν του έχω πει ότι πρέπει να μου βρει ομάδα τώρα, αλλά είναι ατζέντης και πρέπει φυσικά να είναι έτοιμος σε περίπτωση που αυτό είναι να γίνει. Είμαι σίγουρος ότι το δουλεύει, αλλά δεν του έχω δώσει το μήνυμα ότι θέλω να φύγω”.