Ο Γενς Γιόνσον, μίλησε για την ατμόσφαιρα της OPAP Arena, όταν η ομάδα του αγωνίζεται σε ντέρμπι και αναφέρθηκε στην εικόνα του χθεσινού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.

“Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Ήταν τρελό να είσαι μέρος αυτού του αγώνα. Δεν έχω ξαναζήσει τόσο πολύ σε αγώνα να υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα με τα καπνογόνα. Ένας αγώνας μπορεί να διαρκέσει συνολικά και 2,5 ώρες! Είναι ένα πολύ ωραίο μέρος. Μοναδική εμπειρία. Μπορεί να έχω βιώσει την ίδια ατμόσφαιρα στην Τουρκία, αλλά δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου αυτό. Σαν ρωμαϊκή κόλαση! Είναι τρελό. Απολαμβάνω αυτή την ηλεκτρική ατμόσφαιρα στους αγώνες”.

Για την εικόνα της αναμέτρησης ο μέσος της ΑΕΚ υποστήριξε:

“Είμαι πολύ, πολύ έκπληκτος που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Τους είχαμε μακριά από την περιοχή μας για 50 λεπτά και στη συνέχεια πέτυχαν ένα τυχαίο γκολ, όπου κάναμε λάθος. Ήμασταν απόλυτα συγκεκριμένοι στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, οπότε είναι πραγματικά κρίμα, όπως εξελίχθηκε.

Λίγο έως πολύ το ματς αυτό εξελίχθηκε όπως χάσαμε από τον Παναθηναϊκό στην αρχή της σεζόν. Φυσικά δεν ήταν καλό αποτέλεσμα, αλλά από την άλλη μπορούμε να πάρουμε ως θετικό ότι παίξαμε καλά και πραγματικά κυριαρχήσαμε”.

Ο Δανός αναφέρθηκε και στη μάχη των playoffs τονίζοντας:

“Τώρα δυστυχώς δεν ανοίξαμε τη διαφορά. Θα ήμασταν εννέα βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Τώρα είναι τρεις οι διαφορά μας από τον Ολυμπιακό και εμείς είμαστε δύο πίσω από τον Παναθηναϊκό. Και ο ΠΑΟΚ επίσης είναι λίγους βαθμούς πίσω, οπότε είναι τρελά ανοιχτό το πρωτάθλημα. Θα είναι δέκα τελικοί. Θα είναι υπέροχο”.