Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμφανίστηκε απογοητευμένος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Σλάβια Πράγας, λέγοντας πως αν η ομάδα του θέλει την πρόκριση, θα πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον τρόπο που ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι του για τον γ’ προκριματικό γύρο του Conference League, χάνοντας με 2-0 από τη Σλάβια στην Πράγα.

Ο Σέρβος προπονητής του Τριφυλλιού ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα στον Cosmote TV: “Θα έλεγα ότι δεν πήγε τίποτα καλά. Χάσαμε από μια ομάδα πολύ καλύτερη από εμάς: πιο δυνατή, πιο γρήγορη, πιο αποφασιστική. Δεν αξίζαμε τίποτα καλύτερο από αυτό το σκορ. Αφού δεν ήμασταν καλά εμείς, δεν έχει σημασία η αποβολή γιατί και ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Ήταν από τα άσχημα παιχνίδια που έχουμε κάνει. Υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι, αλλά τώρα μιλάμε για το πρώτο. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας για να διεκδικήσουμε αποτέλεσμα. Η εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι δεν είναι εικόνα ομάδας που θα μπορεί να διεκδικήσει εύκολα την πρόκριση.Θα πρέπει ν’ αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα για να το κάνουμε”.