Ο Κριστόφ Γκαλτιέ, διέψευσε τις φήμες περί τραυματισμού του Λιονέλ Μέσι, λέγοντας πως ο λόγος της αλλαγής του, ήταν επειδή κουράστηκε.

Μέσι, που έδωσε προβάδισμα στην Παρί στο 22΄ πριν η Μπενφίκα ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Ντανίλο Περέιρα, αντικαταστάθηκε από τον Πάμπλο Σαραμπια στο 81ο λεπτό του αγώνα.

«Έκανε χειρονομία λέγοντας ότι ήθελε να αντικατασταθεί», είπε ο Γκαλτιέ στο RMC Sport.

«Αφού έκανε ένα σπριντ, ένιωσε κουρασμένος. Έφυγε, γιατί ένιωθε κουρασμένος και ένας φρέσκος συμπαίκτης ήταν πολύ καλύτερος εκείνη τη στιγμή του αγώνα».

Ο Γκαλτιέ επέκρινε επίσης το σύστημα VΑR που επέτρεψε στον Ένζο Φερνάντες να αποφύγει την κόκκινη κάρτα για ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Μάρκο Βεράτι που θα μπορούσε να είχε αφήσει τον μέσο των Γάλλων με με σπασμένο πόδι.

«Πιστεύω ότι ο διαιτητής δεν έχει βοήθεια από τους βοηθούς του όσον αφορά στο VAR. Νομίζω ότι ο Μάρκο Βεράτι θα μπορούσε να είχε σπάσει το πόδι του ένα λεπτό πριν από το ημίχρονο», είπε ο Γκαλτιέ στους δημοσιογράφους.

«Ο διαιτητής είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Αυτό συνέβη μπροστά του, αυτό είναι δύσκολο να το κρίνουμε. Μπορεί να κάνει λάθος, αλλά σήμερα υπάρχει ο VAR που θα πρέπει να του πει για το σκληρό φάουλ με τα δύο πόδια στην κνήμη του Βεράτι».