Ο Λιβάι Γκαρσία, μίλησε για τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί, γύρω απ το όνομά του, τόσο από την ΑΕΚ, όσο και από την Εθνική.

Για τον ρόλο του στην ΑΕΚ αλλά και την Εθνική του Τρίνινταντ και Τομπάγκο μίλησε ο Λιβάι Γκαρσία στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας της χώρας του με τον διεθνή επιθετικό να σημειώνει πως και στις δύο ομάδες υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για αυτόν ενώ σημείωσε πως στην ΑΕΚ έχει μεγαλύτερη στήριξη στο επιθετικό κομμάτι.

“Στην ΑΕΚ και στη Εθνική υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμένα. Περιμένουν να αποδώσω καλά κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο. Στην ΑΕΚ όμως έχω μεγαλύτερη στήριξη τόσο στην επίθεση όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Στην ΑΕΚ κάνω λιγότερη βαθιά άμυνα ενώ στην Εθνική πρέπει να κάνω περισσότερη, όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στους ρόλους που έχω στις δύο ομάδες”.

Είπε αρχικά και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας:

“Προσπαθώ να προσέχω το σώμα μου, το προσέχω 100%, ξέροντας ότι πρέπει να μπω και να δώσω το 120%. Κάποιες φορές όμως είναι δύσκολο. Ηρθα από την Αθήνα όπου η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη και το οξυγόνο ψηλότερα. Προσπαθώ όμως να μένω υγιής να καθαρίζω το μυαλό μου και να δίνω το καλύτερο μου”.