Η Γκλάντμπαχ, όπως αναφέρουν Γερμανικά μέσα, έχει στρέψει το βλέμμα της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους Κουλιεράκη και Ρέτσο.

Σύμφωνα με την διαδικτυακή έκδοση της γερμανικής «Bild», που επικαλείται πληροφορίες της από την Ελλάδα, υπάρχουν γερμανικά ραντάρ στη χώρας μας, έχοντας υπόψιν ποδοσφαιριστές ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Γερμανοί, παρακολουθούν τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι πρόκειται πλέον για «κανονικό ποδοσφαιριστή πρώτης ομάδας».

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο φέρελπις αμυντικός του «Δικεφάλου» χαρακτηρίζεται ως «γίγαντας» ενώ γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός πως είναι αριστεροπόδαρος και παράλληλα δυνατός στις εναέριες μονομαχίες, κάτι που φαίνεται πως ψάχνουν τα «πουλάρια» ως στοιχεία για να ενισχύσουν την άμυνά τους.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο ιστορικός γερμανικός σύλλογος, έχει στα ραντάρ τους και τον Παναγιώτη Ρέτσο των «ερυθρολεύκων», γνώριμο στην αγορά της χώρας καθώς είχε περάσει από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν (2017-2022 με ενδιάμεσους δανεισμούς σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Σεντ Ετιέν).