Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στη σημασία του βαθμού που απέσπασε η ομάδα του απ τον ΠΑΣ Γιάννενα, πόσο μάλλον εκτός έδρας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ήταν ικανοποιημένος με τον βαθμό που πήρε ο Ιωνικός στη λευκή ισοπαλία στους Ζωσιμάδες, τονίζοντας ότι κάθε βαθμός εκτός έδρας είναι σημαντικός στη μάχη που δίνουν, τονίζοντας ότι ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου: Για το ματς και ότι ο Ιωνικός πήρε τον βαθμό: “Φυσικά είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, δεν γνωρίζουμε ήττα για τρίτη αγωνιστική και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που είναι και σε φόρμα. Πάντα ο εκτός έδρας βαθμός είναι σημαντικός, πόσο μάλλον στην έδρα του ΠΑΣ”.

Για το ότι το ματς ήταν δύσκολο λόγω και της αποβολής: “Προφανώς ήταν ήδη πιεστικό το ματς και όταν μένεις με 10 και όταν έχεις αρκετό χρόνο για τον αγώνα.

Είναι λογικό να διαφυλάξεις το 0-0 και να οπισθοχωρήσεις, δεν μπορείς να κάνεις πολλά στο επιθετικό κομμάτι, κοιτάξαμε να κρατήσουμε τον ένα βαθμό που είναι πολύτιμος. Είχαμε και την ευκαιρία με τον Καμπράλ. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία”.