Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θέλει πάση θυσία να αποκτήσει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον αρχισκόρερ του Τριφυλλιού εμφανίζονται στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παρά το γεγονός ότι από τον Παναθηναϊκό έχουν ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης δεν πρόκειται να πουληθεί το καλοκαίρι, ετοιμάζοντας μάλιστα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή.

Νέο ρεπορτάζ στην Ιβηρική, αυτή τη φορά από την “A Abola” αναφέρει ότι μετά τις διερευνητικές επαφές που υπήρξαν, η Σπόρτινγκ προχωράει τώρα τις συζητήσεις με τους Πράσινους για τον Ιωαννίδη “και θα μπορούσε να φτάσει κοντά στα 20 εκατ. ευρώ”, ποσό που έχουμε επισημάνει ξανά ότι δεν καλύπτει τον Παναθηναϊκό.

Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν για την απόκτηση του 24χρονου ανεξαρτήτως της παραμονής ή όχι του Γιόκερες στην ομάδα, καθώς ο Σουηδός φορ αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της ομάδας και θέλουν να του προσφέρουν νέο βασιλικό συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα “Ο Παναθηναϊκός κοστολόγησε ήδη τον μεγαλύτερο σταρ του πρωταθλήματος στα 20 εκατ. ευρώ. Ωστόσο από την Ελλάδα έρχονται αναφορές ότι η ομάδα προσπαθεί να ανεβάσει την τιμή στα 30 εκατ. ευρώ, η οποία φυσικά θεωρείται υψηλή, αλλά στη Σπόρτινγκ είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για κίνηση στρατηγικής. Η Σπόρτινγκ δεν θα φτάσει απευθείας τα 20 εκατ. ευρώ όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με τον Γιόκερες, αλλά θα μπορούσε να πλησιάσει σε αυτά”.

Το ρεπορτάζ προσθέτει πως: “Τα “λιοντάρια” δεν έχουν μιλήσει ακόμα απευθείας μαζί του, αλλά ο παίκτης γνωρίζει για τη Σπόρτινγκ και είναι ενθουσιασμένος. Το να μπορείς να παλέψεις για τον τίτλο του πρωταθλητή και να έχεις εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Champions League είναι ελκυστικό. Η περίπτωση του Γιόκερες γοητεύει και τον Έλληνα παίκτη”.