Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και δήλωσε πως είναι ακόμα θεός.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στην αποστολή της Μίλαν για τον αγώνα με την Τορίνο την Πέμπτη (9/2) και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Ο 41χρονος Σουηδός μιλώντας στο Sport Mediaset εξέφρασε την ανυπομονησία του, δηλώνοντας ότι ότι είναι έτοιμος να γυρίσει και να “μιλήσει” στο γήπεδο.

“Τίποτα δεν έχει αλλάξει, είμαι ακόμα Θεός και είμαι ακόμα το Νο1, με έχουν κρίνει για αυτό τα τελευταία 25 χρόνια. Τώρα όμως, είμαι έτοιμος να επιστρέψω και να αλλάξω τη μουσική.

Αισθάνομαι πολύ καλά. Επέστρεψα στην ομάδα και νιώθω ελεύθερος εντός και εκτός γηπέδου. Είμαι εκτός για πάρα πολύ καιρό και δεν ήταν εύκολο. Το σημαντικό είναι η φυσική μου κατάσταση βελτιώνεται κάθε μέρα. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος, ο δεύτερος είναι να επιστρέψω.

Δεν θέλω να επιστρέψω στο γήπεδο χαριστικά, αν βγω στο γήπεδο το κάνω για να φέρω αποτελέσματα και να κάνω αυτό που έκανα πάντα. Διαφορετικά δεν θα ήταν πρόκληση για μένα, θα ήμουν στο σπίτι και θα έπαιζα με τα παιδιά μου.

Μου έλειψαν τα πάντα τους τελευταίους μήνες, έκανα ό,τι μπορούσα να κάνω απ’ έξω: βοήθησα την ομάδα με διαφορετικό τρόπο από ό,τι όταν ήμουν στο γήπεδο. Αλλά στο γήπεδο μπορώ να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο και εκεί θέλω να είμαι.

Θέλω να κάνω πολλά πράγματα, είναι χαμένοι μήνες. Δεν μπορώ να πάω πίσω και να αλλάξω την κατάσταση, αλλά πρέπει να ξαναρχίσω από την επιστροφή μου για να κάνω πράγματα που δεν έχω κάνει αυτούς τους οκτώ μήνες.

Στα 41 μου έχω ακόμα πολλές σελίδες να γράψω και γιατί η ποιότητα δεν χάνεται, η σωματική διάπλαση αλλάζει, η φυσική προετοιμασία είναι διαφορετική αλλά η ποιότητα δεν φεύγει, είναι κάτι που μένει.

Στην περίπτωσή μου δεν αλλάζει. Σε όσους δεν πιστεύουν στον Θεό, θα το δείξω στο γήπεδο, όχι με λόγια. Η προετοιμασία είναι διαφορετική, αλλά η ποιότητα δεν φεύγει, είναι κάτι που μένει”.