Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, η πλευρά του Γιώργου Βαγιαννίδη επικοινώνησε με το τριφύλλι ώστε να επιστρέψει ο νεαρός, ωστόσο πήρε αρνητική απάντηση.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει επιστρέψει στην Ίντερ μετά τον δανεισμό στη Σιντ Τρούιντεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η Ίντερ συζητάει ένα νέο δανεισμό με την πλευρά του πρώην πράσινου ποδοσφαιριστή να έχει… χτυπήσει αρκετές πόρτες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «fcinter1908.it».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, η πλευρά του Γιώργου Βαγιαννίδη έκανε μια διερευνητική επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο για να δει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για επιστροφή, ωστόσο πήρε αρνητική απάντηση.

Το ίδιο συνέβη και με τις επαφές που έγιναν με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι ανάμεσα στους πολλούς παίκτες που έχει η Ίντερ και έχουν επιστρέψει μετά τον δανεισμό. Ο Έλληνας ολοκλήρωσε το καθόλου καλό πέρασμα του από το Βέλγιο και επέστρεψε στην Ιταλία για την Ίντερ. Το πιο πιθανό είναι να φύγει εκ νέου δανεικός. Σύμφωνα με πληροφορίες του FCinter1908, έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει και να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η μητέρα του Βαγιαννίδη επικοινώνησε με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκείμενου να δει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να επιστρέψει ο νεαρός, ωστόσο πήρε αρνητική απάντηση. Έκανε και άλλες προσπάθειες με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αλλά και εκεί η απάντηση ήταν αρνητική».