Ο Αργεντίνος παίκτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρβο σέντερ, τονίζοντας ότι «πρώτος πήγαινε στο γήπεδο, τελευταίος έφευγε».

Ο Νίκολα Γιόκιτς αυτή τη στιγμή είναι ίσως το πιο hot όνομα στο NBA. Ο Σέρβος σέντερ οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Ντένβερ Νάγκετς και τους έχει φτάσει, προς το παρόν, μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ένας παίκτης που ξέρει από πρώτο χέρι τι εστί Νίκολα Γιόκιτς είναι ο Φακούντο Καμπάτσο ο οποίος και μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του.

«Αυτή τη στιγμή τα κομμάτια έχουν κολλήσει. Οι Νάγκετς παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ξέρω πόσο σκληρά δουλεύει ο Γιόκιτς. Μετά από κάθε παιχνίδι πάει στο γυμναστήριο. Δεν έχει σημασία αν έχει παίξει 30′ ή 38′. Βγάζει τη φανέλα του, βάζει τα προπονητικά του και πάει στο γυμναστήριο. Δεν έχει σημασία αν είναι 9 ή 10 το βράδυ. Ήταν πάντα αυτός που ερχόταν πρώτος και έφευγε τελευταίος, οπότε δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα. Στατιστικά είναι ο καλύτερος σε κάθε κατηγορία εδώ και τέσσερα χρόνια», ανέφερε σε συνέντευξη στο “Meridian Sport TV”