Η απόφαση του Ρονάλντο να κινηθεί νομικά εναντίον της Γιουβέντους κατηγορώντας την για οφειλές απέναντί του, τον οδήγησε σε μία σημαντική νίκη.

Κοντεύουν να συμπληρωθούν τρία χρόνια από τότε που ο Κριστιάνο Ρονάλντο μάζεψε τα μπαγκάζια του από το Τορίνο και αποχώρησε από την Γιουβέντους, όμως ο τορινέζικος σύλλογος εξακολουθεί να πληρώνει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ…

Αιτία οι οφειλές των μπιανκονέρι προς τον CR7 από την περίοδο της πανδημίας, με τον Ρονάλντο να αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίον της άλλοτε ομάδας του διεκδικώντας το ποσό των 19,9 εκατομμυρίων ευρώ και να δικαιώνεται.

Και αυτό γιατί οι δύο πλευρές κατέληξαν στις δικαστικές αίθουσες για να λύσουν τη διαμάχη τους, με το Διαιτητικό Δικαστήριο να αποφασίζει πως η Γιουβέντους θα πρέπει να καταβάλλει στον παίκτη το 50% των χρημάτων που ζήτησε, ήτοι 10 εκατομμύρια ευρώ συν τους τόκους.

Υπενθυμίζεται πως στο διάστημα που ήταν κάτοικος Τορίνου, ο Ρονάλντο πανηγύρισε 2 πρωταθλήματα Ιταλίας, 1 Κύπελλο και 2 Σούπερ Καπ ενώ συνολικά σκόραρε 101 γκολ σε 134 συμμετοχές του με τα ασπρόμαυρα σε όλες τις διοργανώσεις.