Ο πρώην αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του μετά από φιλικό ματς αναφέρθηκε σε τατουάζ που θα έκανε «εκεί πίσω» και η ατάκα του έγινε viral.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ φόρεσε και πάλι το σορτσάκι του και διηύθυνε την φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο Βάλεϊ μεταξύ ομάδας Youtubers και των επικεφαλής ενός εκ των κορυφαίων καναλιών της πλατφόρμας αναπαραγωγής βίντεο, Sidemen. Μετά το τέλος του αγώνα ο μέχρι πρότινος αρχιδιατητής της ΕΠΟ παραχώρησε συνέντευξη χιουμοριστικού χαρακτήρα και έγινε viral.

Ο 47χρονος τεχνικός σύμβουλος της Super League και εκπαιδευτής διαιτησίας έχει στο σώμα του τατουάζ για τελικούς του FA Cup, του Champions League και του Euro 2016, στους οποίους σφύριξε και σε ερώτηση για το αν θα κάνει νέο ως αναμνηστικό για το φιλικό απάντησε πως θα έκανε τατουάζ τους επτά Sidemen «εκεί πίσω».

H ατάκα του Μαρκ Κλάτενμπεργκ:

«Δεν θα έκανα τατουάζ κάποιον συγκεκριμένο, αλλά όλη την ομάδα των Sidemen. Αλλά δεν ξέρω σε ποιο σημείο θα χωρούσαν όλοι αυτοί. Μάλλον εκεί πίσω».