Ο Τόνι Κρόος δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο μετά από σχεδόν 1.000 ημέρες αποχής από τη διεθνή δράση.

Μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας από το Euro 2020 ο Τόνι Κρόος ανακοίνωσε στις 2 Ιουλίου 2021 την αποχώρησή του από την τετράκις παγκόσμια πρωταθλήτρια, ωστόσο δεν έμελε να είναι εκείνο το τελευταίο κεφάλαιο στη διεθνή καριέρα του.

Και αυτό γιατί τρία χρόνια μετά αποδέχτηκε την πρόταση της “Μάνσαφτ” για να επιστρέψει, με την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν να μετράει αντίστροφα για τη συμμετοχή της στο Euro 2024 έχοντας το ρόλο της οικοδέσποινας και τον Κρόος να εκφράζει την ανυπομονησία του για το comeback ενόψει των φιλικών με Γαλλία και Ολλανδία.

“Ανυπομονώ να πάρω μέρος σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν νομίζω πως έχω ανάγκη να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Όταν ο ομοσπονδιακός προπονητής με ρώτησε εάν ήθελα να συμμετέχω σε αυτή τη διοργάνωση, σκέφτηκα αμέσως ότι θα μπορούσα να βοηθήσω την εθνική Γερμανίας.

Έθεσα στον εαυτό μου αυτή την ερώτηση και απάντησα ο ίδιος ότι μπορώ να βοηθήσω. Το ίδιο σκέφτεται και ο προπονητής και συνεπώς ήταν μία απόφαση που πήραμε μαζί”, τόνισε ο έμπειρος μέσος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη (19/03), ενώ ερωτηθείς για το μέλλον του, είπε:

“Ανανέωση με την Ρεάλ; Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον σύλλογο. Θα δούμε, έχουμε ακόμα να μιλήσουμε, θα συζητήσουμε. Είμαστε ακόμα στη φάση των αποφάσεων. Είμαι στην Ρεάλ εδώ και πάρα πολύ καιρό, δεν μπορούν να υπάρχουν προβλήματα μεταξύ μας.

Και οι δύο πλευρές είναι ήρεμες, η σεζόν πηγαίνει καλά. Θα βρούμε μία ικανοποιητική λύση για όλους”.