Τα «διαμάντια» του ΠΑΟΚ λάμπουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εξυμνεί σε ιταλικό podcast τους Κουλιεράκη – Κωνσταντέλια με απίθανες ατάκες!

Τοποθέτηση σε ιταλικό Μέσο από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αποκαλεί τον «Ντέλια», ποιητή του ποδοσφαίρου. Ύμνους από τον Ρουμάνο και για τον Κουλιεράκη, κάνοντας ειδική μνεία στην ισχυρή προσωπικότητα του Έλληνα αμυντικού αλλά και στον εξαιρετικό Κοτάρσκι:

«Ο Κουλιεράκης έγινε βασικός πέρσι σε ηλικία 18 ετών. Ήταν φυσικό να κάνει αρκετά λάθη αλλά έχει την ισχυρή προσωπικότητα να μη δίνει σημασία σε αυτά. Έτσι στο επόμενο λεπτό είναι ξανά 100% δυνατός. Του αρέσει επίσης να χτίζει το παιχνίδι από πίσω.

 

Ο Κωνσταντέλιας έγινε βασικός στα 19 του, είναι ένα εξωπραγματικό ταλέντο που παίζει στο “10” και στα άκρα. Έχει την ικανότητα να αλλάζει κατευθύνσεις, να παίζει με πρόσωπο στην εστία, κάτι που σπάνια βλέπει κανείς στο ποδόσφαιρο. Υστερεί ακόμα σε πνευματική δύναμη για να θέλει να είναι αποφασιστικός. Είναι λίγο ρομαντικός, λίγο ποιητής του ποδοσφαίρου γιατί λέει ότι θέλει να είναι ευτυχισμένος όταν παίζει. Αυτό είναι αλήθεια αλλά πρέπει και να κερδίζεις.

Όσο για τον Κοτάρσκι, είναι τώρα 24 χρονών, ήρθε σε εμάς 22 χρονών. Είναι εξαιρετικός με τα πόδια, έχει δυνατή προσωπικότητα. Υπάρχουν κι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ με φυσικό ταλέντο».

Όσο για τα στοιχεία που μπορεί να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του; «Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά σε κάθε τομέα του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι υστερούμε στην εκπαίδευση και στην κουλτούρα της λεπτομέρειας. Γενικά είμαστε μια ομάδα οργανωμένη αλλά στο τέλος η διαφορά κρίνεται στις λεπτομέρειες. Στο πώς τις μεταφράζει, πώς τις διαβάζεις και πώς συμπεριφέρεσαι σε σχέση με αυτές».