Ο Φεντερίκο Μακέντα αποχωρεί απ τον Παναθηναϊκό και με ανάρτηση του στα Social Media, αποχαιρέτησε τον σύλλογο και τους οπαδούς με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Η συνέχεια της καριέρας του Φεντερίκο Μακέντα, θα «γραφτεί» στην Τουρκία. Ο Ιταλός γίνεται παίκτης της Ανκαραγκούτσου και ο Παναθηναϊκός ήδη ανακοίνωσε πως πλέον δεν είναι παίκτης του. Ο έμπειρος επιθετικός, διάλεξε τα social media για να πει το δικό του αντίο.

Με ένα μακροσκελές μήνυμα, άκρως συγκινητικό και γεμάτο συναίσθημα. Μάλιστα θυμήθηκε της αρχή της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, όταν «ο ένας χρειαζόταν τον άλλον» όπως ανέφερε.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Φεντερίκο Μακέντα στο «αντίο» του:

«Τι να πεις σε στιγμές όπως αυτή; Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθήσω να βρω τις κατάλληλες λέξεις, τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά για να εκφραστούν. Είμαι μέρος της ιστορίας ενός μεγάλου κλαμπ και αυτό είναι κάτι που με κάνει περήφανο! Όταν έφτασα στην αρχή, εγώ και η ομάδα ήμασταν σε παρόμοια κατάσταση, λες και χρειαζόμασταν ο ένας τον άλλο για να βρεθούμε ξανά στο σωστό δρόμο…

Υπήρξαν πολλές σπουδαίες στιγμές αλλά και κακές φυσικά, όμως πάντα έδινα τα πάντα μέσα κι έξω απ’ το γήπεδο για να εκπροσωπήσω το σύλλογο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σίγουρα κρατάω τις καλές αναμνήσεις μαζί μου για την υπόλοιπη ζωή μου!!! Θέλω να ευχαριστήσω όποιον με βοήθησε για να πετύχω τους στόχους μου. Προπονητές, ιατρικό τιμ, προσωπικό, συμπαίκτες και οπαδούς, όλοι θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!

Η Ελλάδα μου έδωσε αγάπη και στήριξη και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Όμως το ποδόσφαιρο απαιτεί αλλαγές και για κάποιους λόγους ήρθε η ώρα για τη δική μου αλλαγή.

Είναι πολύ δύσκολο για μένα να λέω αντίο μετά από 4 χρόνια, οπότε θα πω, μέχρι να συναντηθούμε ξανά φίλοι μου…

Ευχαριστώ για όλα

Με αγάπη

Κίκο».