Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε για την απόφαση του να μην κλείσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα επιρρίπτοντας την ευθύνη στον τεχνικό των πρωταθλητών Σερβίας, Μπάρακ Μπακάρ.

Ο πρώην αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας ανήκει από τον περασμένο Αύγουστο στο δυναμικό της Σαμπάμπ Αλ Αχλί από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Μιλιβόγεβιτς αποκάλυψε πως πράγματι υπήρχαν επαφές προκειμένου να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα προκειμένου να κλείσει εκεί την καριέρα του, ωστόσο άφησε αιχμές κατά του Ισραηλινού τεχνικού του συλλόγου του Βελιγραδίου, Μπάρακ Μπακάρ.

«Η ιδέα μου ήταν να τερματίσω την καριέρα μου με διαφορετικό τρόπο. Το να επιστρέψω στην αγαπημένη μου ομάδα, τον Ερυθρό Αστέρα ήταν το λιγότερο, αλλά υπήρχαν άλλοι λόγοι.

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεπέρασε τις υπόλοιπες σερβικές ομάδες σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με την δική μου παρουσία στον σύλλογο. Το πρόβλημα είναι το σερβικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει ούτε στο 1% βελτίωση όλα αυτά τα χρόνια. Απλά δεν βλέπω τον εαυτό μου εκεί», σχολίασε αρχικά ο 32χρονος μέσος εξαπολύοντας στη συνέχεια προσωπική επίθεση κατά του Μπακάρ.

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλή ομάδα. Δεν ήταν απαραίτητο να επενδύσει τόσα πολλά χρήματα στην ομάδα. Υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Κατά τη γνώμη μου το κύριο πρόβλημα είναι ο προπονητής Μπαράκ Μπακάρ.

Όταν χτίζεις μια νέα ομάδα, οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες. Χρειάζεται σοβαρό σκάουτινγκ και επιλογές από τον προπονητή. Ο Ερυθρός Αστέρας απέτυχε στο θέμα προπονητή. Δεν είναι ο μόνος τον οποίο πρέπει να κατηγορήσουμε, γιατί και εκείνοι που τον επέλεξαν έχουμε κάποια ευθύνη».