Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σκοπεύει να ακολουθήσει τα βήματα του Μάικλ Τζόρνταν, καθώς προανήγγειλε την δημιουργία του δικού του “Last Dance”, όπου θα μιλήσει για άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο Άγγλος επιβεβαίωσε την δημιουργία του ντοκιμαντέρ για την ζωή του, μέσω συνέντευξης που έδωσε στο «MipTV», αποκαλύπτοντας ότι το πλάνο θα αφορά μία σειρά επεισοδίων μέσω της δικής του εταιρείας παραγωγής, τη «Studio 99», στην οποία θα αποκαλύπτει πτυχές τόσο από την καριέρα του στο ποδόσφαιρο, όσο και από τις εξωαγωνιστικές του δραστηριότητες.

«Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πω την ιστορία μου. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά κεφάλαια που έχω περάσει στην καριέρα μου. Υπάρχουν οι καλές στιγμές, οι κακές, τα παιδιά μου, η οικογένειά μου… Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα. Δεν έχουμε αποφασίσει τον σκηνοθέτη.

Θέλω να περιτριγυριστώ από ανθρώπους που θα βοηθήσουν να πω την ιστορία. Υπάρχουν πολλοί που θα βοηθήσουν ώστε να ειπωθεί η ιστορία, με έναν τρόπο που δεν έχει ακούσει ποτέ κανένας πριν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.