Ο τεχνικός της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ εκθείασε τον Τάσο Μπακασέτα, ωστόσο όπως εξήγησε είναι δύσκολο να προχωρήσει η ομάδα στην απόκτηση του λόγω των υψηλών απολαβών του.

Ο Ερόλ Μπουλούτ, ο οποίος είχε πιστωθεί την μεταγραφή του αρχηγού της Εθνικής στην Αλάνιασπορ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του έμπειρου μεσοεπιθετικού, ωστόσο όπως υπογράμμισε είναι δύσκολο να αποκτηθεί από την ομάδα του.

«Είναι ένας παίκτης που έφερα στην Αλάνιασπορ όταν βρισκόμουν εκεί. Φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου και προκριθήκαμε στο Europa League έχοντας και τον Σιώπη μαζί μου. Επίσης, όταν ήμουν προπονητής της Φενέρμπαχτσε τον ήθελα εκεί, αλλά δεν μπορούσε να προχωρήσει η μεταγραφή και έτσι πήγε στην Τραμπζονσπόρ. Εκεί κατέκτησε το πρωτάθλημα και παίζει καλά», τόνισε αρχικά ο Μπουλούτ προσθέτοντας:

«Θεωρώ πως το ποσό που κερδίζει στην Τραμπζονσπόρ δεν είναι εφικτό να καλυφθεί από τον σύλλογο μας. Γι’ αυτό θεωρώ δύσκολο αυτό το deal για εμάς. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και τον γνωρίζω πολύ καλά. Ήμασταν πολύ καιρό μαζί, και τον ωθήσαμε στο σημείο που βρίσκεται τώρα. Το γνωρίζει αυτό. Ξέρω τι μπορεί να δώσει στην ομάδα».