Άνω κάτω έγινε ο Ιωνικός Νικαίας. Ο Στέργιος Κουφός υπέβαλλε την παραίτησή του, ύστερα από το επεισόδια που είχε ο βοηθός του Σωτήρης Νικολαΐδης με τον Νίκο Παππά. Η διαφωνία του με την παραμονή στις προπονήσεις του Νίκου Παππά, ο οποίος είχε σοβαρό επεισόδιο με τον συνεργάτη του Στέργιου Κουφού, Σωτήρη Νικολαϊδη, ώθησε τον 56χρονο τεχνικό να υποβάλει την παραίτησή του στην διοίκηση.

Σαν να μην έφτανε στην ομάδα της Νίκαιας η ατυχία με τον τραυματισμό του Βασίλη Τολιόπουλου που θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα, ήρθε η και η παραίτηση του Στέργιου Κουφού και του στενού του συνεργάτη, Σωτήρη Νικολαΐδη για να βαρύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα δύο ημέρες πριν το κρίσιμο ματς με τον Γηραιό.

Ο έμπειρος προπονητής ζήτησε την αποχώρηση του Νίκου Παππά από τις προπονήσεις της ομάδας, επειδή ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού διαπληκτίστηκε έντονα με τον βοηθό του και σύμφωνα με τον περιβάλλον του, η διοίκηση της ομάδας δεν έκανε δεκτό το αίτημά του, οπότε η απόφαση της παραίτησης ήταν μονόδρομος.