Διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ανάμεσα στον Ματίας Αλμέιδα και στη Σεβίλλη, θέμα χρόνου η επισημοποίηση της συμφωνίας.
Από την Ελλάδα στην Ισπανία και από την Stoiximan Super League στη La Liga ο Ματίας Αλμέιδα, που διευθέτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες με τη Σεβίλλη και θα μετακομίσει στην Ανδαλουσία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, σύμφωνα με τη SPORT.
Παρά το δημοσίευμα που ήθελε τους “Σεβιγίστας” να έχουν κάνει πρόταση και στον Γκεράρντο Σεοάνε της Γκάντμπαχ, το καταλανικό Μέσο με νέο δημοσίευμα παρουσίασε την υπόθεση ολοκληρωμένη, τονίζοντας ότι “ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο προπονητής της Σεβίλλης με συμβόλαιο μέχρι το 2028” και πως “απομένει μόνο η ανακοίνωση της συμφωνίας”, όπως σημείωσαν το τελευταίο διάστημα και οι Φαμπρίτσιο Ρομάνο και Θέσαρ Λουίς Μέρλο.
Με αυτό τον τρόπο, οι Ανδαλουσιανοί είναι έτοιμοι να περάσουν σε μια νέα εποχή, καθώς φιλοδοξούν να αφήσουν πίσω τους τις τελευταίες τρεις άσχημες σεζόν, στις οποίες τερμάτισαν στην 12η (2022/23), στην 14η (2023/24) και στην 17η θέση (2024/25). Για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του είναι έτοιμος και ο Αργεντινός τεχνικός μετά από μια τριετία στην ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, σε μια σεζόν (2022/23) που έγινε και ο πρώτος προπονητής της Ένωσης στην ιστορική της επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια.