Ο Τιάγκο Ντάντας, αναφέρθηκε στις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ,που του λένε να κυνηγάει περισσότερο το γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Οι συμπαίκτες και οι προπονητές μου, μου λένε να κυνηγάω περισσότερο το γκολ, έτσι έγινε και σήμερα πάτησα περισσότερο περιοχή και κατάφερα να σκοράρω δύο γκολ. Είμαι δεξιοπόδαρος, αλλά σήμερα έτυχε να σκοράρω και με το αριστερό, είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη αυτό.

Δεν έχω κάποια προτίμηση στη θέση, εμείς θέλουμε να αποδίδουμε καλά βάση του πλάνου του προπονητή, προσπαθώ να ανταποκριθώ όπου μου ζητηθεί, θέλω να προσφέρω συνεχώς στην ομάδα, σήμερα πήγαν όλα καλά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Ήταν λίγο περίεργο το παιχνίδι, δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα πέναλτι που δεν ήταν, κάπου εκεί χάσαμε λίγο τον έλεγχο, παρόλα αυτά καταφέραμε να σκοράρουμε, δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορείς να παίξεις σε αυτόν τον σύλλογο αν δεν έχεις πάθος. Έχουμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τον Τάισον, για αυτό πανηγύρισαμε μαζί. Όπως έχω πει από την πρώτη στιγμή απολαμβάνω πολύ την πόλη, την ομάδα, με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το μέλλον ότι είναι να φέρει θα το φέρει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι απολαμβάνω την κάθε στιγμή στον ΠΑΟΚ».