Για ακόμη μία μέρα στην Κολομβία υπήρχε ρεπορτάζ για τον 21χρονο εξτρέμ της Ντεπορτίβο Κάλι, Χουάν Χοσέ Κόρδοβα και την ΑΕΚ.

«Ο Κόρδοβα έχει μόνο μία προσφορά στο τραπέζι: Είναι από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο», ήταν ο τίτλος του ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα «canalrcn.com», όπου στο lead αναφερόταν πως «ο πολλά υποσχόμενος επιθετικός της Ντεπορτίβο Κάλι είναι ένας από τους παίκτες που θα μπορούσαν να φύγουν από τον σύλλογο».

Εν συνεχεία γίνεται αναφορά στις φετινές εμφανίσεις του νεαρού παίκτη με την Κάλι, όπου άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και τονίζεται πως «αυτές δεν πέρασαν απαρατήρητες από συλλόγους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο που διερεύνησαν το περιβάλλον του παίκτη για να προχωρήσουν σε μια πιθανή μεταγραφή».

Και κάπου εδώ έρχεται η ΑΕΚ… Το ρεπορτάζ επικαλείται πληροφορίες της δημοσιογράφου, Σαλόμε Φαγιάρδο που υποστήριξε πως «αυτή τη στιγμή έχει πρόταση μόνο από την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Εν συνεχεία τονίζεται ότι απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση της Ένωσης ύψους δύο εκατ. ευρώ και γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Νασιονάλ με τον παίκτη να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πάει σ΄άλλη ομάδα στην Κολομβία.