Όπως ήδη γνωρίζετε άπαντες ο Ολυμπιακός κατέθεσε έφεση για την απόφαση της ΚΕΔ να δικαιώσει τον Παναθηναϊκό σχετικά με το καλάθι της Ριντ και όσα συνέβησαν μετά την λήξη του πρώτο τελικού στην Α1 Γυναικών.

Οι Πειραιώτες έκαναν χρήση του δικαιώματος και σήμερα θα εκδικαστεί ξανά η υπόθεση για την ΚΕΔ, κάτι που θα κρίνει ουσιαστικά και την τύχη του Game 1.

Στο επίσημο έγγραφο της έφεσης, που μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου, ο Ολυμπιακός επέλεξε να ενημερώσει, εκτός από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ, τον Λευτέρη Αυγενάκη, τον Γιώργο Μαυρωτά και το ΕΣΚΑΝ.

Ουσιαστικά, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» ζητά να ενημερωθεί -μεταξύ άλλων- ο υφυπουργός Αθλητισμού για την απόφαση της ΚΕΔ να κρίνει αντικανονική την απόφαση ακύρωσης του καλαθιού της Ριντ από την μετάδοση του αγώνα στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο Youtube.

Όπως αναφέρθηκε και λίγο νωρίτερα, μέσα στις επόμενες ώρες θα μάθουμε την οριστική απόφαση της ΚΕΔ, που θα είναι και η αρχή για τις εξελίξεις σχετικά με τον πρώτο τελικό, καθώς και για τον δεύτερο, που αναβλήθηκε επίσημα χθες (16/5).